Járj egy lépéssel a konkurencia előtt!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Automatizálás

Példák működő automatizálási megoldásainkra.

A legtöbb gyárat meglátogatva, mikor feltesszük a kérdést, hogy szeretnének-e automatizált gépkiszolgálást, a válasz szinte 100%-ban pozitív.

Miért fordulnak a gyártók az automatizálás felé általában?

 • Termelékenység növelése
 • Folyamatképesség biztosítása
 • Költséghatékonyság
 • Emberi munkaerő védelme, munkaerőhiány pótlása
 • Lehetőség darabkövetésre és távoli korrekciózásra

Gyakori automatizálási megoldások:

 • Automatizált megmunkálás
 • Automata anyagtovábbító és adagolórendszerek
 • Palettázás
 • Minőségellenőrzés
 • Összeszerelés

1998-as alakulásunk óta értékesítjük és szervizeljük piacvezető gyártók CNC megmunkáló központjait, esztergáit. A fémmegmunkálás valamennyi formájához és munkafolyamatához professzionális megoldást szolgáltatunk.

Kínálatunkban megtalálhatók a legnagyobb koreai (DN Solutions) és japán (Murata, Enshu, OKK, Tsugami) gyártók fémmegmunkáló gépei, központjai. A legkisebb műhelyektől egészen a nagy autóipari, szerszámgépipari beszállítókig sokféle vállalkozás veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Ha erre van szükséged, ne is böngéssz tovább.

Kollaboratív robotos divíziónkat azért indítottuk, hogy segíteni tudjunk megfelelni a jelen és jövő elvárásainak. A Doosan Robotics magyarországi disztribútoraként csúcsminőségű cobotos támogatással tudjuk felvértezni CNC szerszámgépeinket, ezzel egyedi automatizálási megoldásokat kínálva.

A Doosan Robotics számos olyan cobotot kínál, amelyek az összetett feladatokat pontosan és hatékonyan tudják ellátni. Rendkívül kifinomult nyomatékérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek képesek felismerni a munkaterületen lévő akadályokat, így az emberek maximális biztonságban dolgozhatnak a cobotok mellett. A könnyű szerkezetű cobot 6 tengelyes csuklóval büszkélkedik, akár 1700 mm távú kinyúlásra képes, így különféle helyekre, például falakra, mennyezetre és padlóra is szerelhető.

Mondja el igényeit és kollégáink segítenek a megvalósításban

Csak a gyártandó termékről vannak információi? Az sem akadály. Kollégáink segítenek abban, hogy milyen gépek segítségével, és hogyan tudja hatékonyan és gazdaságosan legyártani. Írja le elképzeléseit és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Név, Cégnév (kötelező)

  Telefonszám

  E-mail cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése »

  Kérem, hogy a megadott adataim ismeretében a Wamatec Hungary munkatársai vegyék fel velem a kapcsolatot!

  Ügyfélszolgálat

  Ossza meg másokkal is!

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
  Nyomtatás