Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Gépek

DoosanA Machine Tools a legkisebb alkatrészektől a legnagyobbakig, a legegyszerűbb munkadaraboktól az akár teljesen összetettek megmunkálásához kínálja modelljeit. Szerszámgép palettáján megtalálhatóak különböző méretű esztergák, horizontális és vertikális megmunkáló központok, fúró – és maróművek, hosszesztergák. Gépeikre a kiváló ár érték arány jellemző, melyhez párosul a Németországban található európai alkatrész központ egyedülálló ügyféltámogatása.

Az Enshu Ltd. 1920-ban alapított Japán tulajdonú cég, amely 1930 óta foglalkozik megmunkáló központok és speciális célgépek gyártásával. Az 1960-as évektől közösen növekedve a legnagyobb ügyfeleivel (Honda, Kawasaki, Yamaha) napjainkra a megmunkáló központok, gyártó cellák egyik specialistájává nőtte ki magát. Ez idáig kb. 30.000 beüzemelt gép hirdeti a világon az Enshu professzionalizmusát.

A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.

A Tsugami Corporation Ltd.-t 1937-ben alapították az akkor már több mint 10 éve saját maguk által fejlesztett mérő hasábok gyártására. Két évre rá már menetmaró és köszörű gépeket is gyártottak, majd 1973-ban megkezdték a hosszeszterga gépek gyártását. Utóbbiak a kommunikációs és médiaipari, a gyógyászati, valamint az autóipari szériagyártások pontosságát és gyorsaságát növelik.

Az OKK 1915-ben kezdte pályafutását háztartási szivattyúk gyártásával. 1934 – ben kezdte el szerszámgépeit gyártani és ma világszerte ismerik horizontális és vertikális gépeit. A legfőbb részeket házon belül gyártják a több mint 60 éve működő öntödéjükben, így szerszámgépeik nagy része eredeti OKK alkatrészekből áll ezzel is hozzájárulva a 100% – os minőségellenőrzési filozófiájukhoz. magába foglalja többek között az összes orsót, a mechanikus hajtóműveket, a saját, négyzet alakú precíziós csúszóvezetékeket, illetve a speciális vezérlő funkciókat.

A Stoba Machinery 2007-ben alakult Memmingenben. Az innovatív rendszermegoldások megbízható partnereként a vállalat vezető szerepet tölt be az ECM és PECM komplex megoldások fejlesztésében és gyártásában, beleértve az olyan integrált technológiákat is, mint a szerelési, automatizálási és tisztítási folyamatok. A Stoba a professzionális „személyre szabott gépeket” jelenti, amely megfelel a legmagasabb pontossági, minőségi és költséghatékonysági követelményeknek.

1993-ban alapították az ATL Anlagentechnik Luhden GmbH-t Luhdenben  (kb. 60 km-re délnyugatra Hannovertől). A cég alapítása óta  különböző anyagok hőkezelésére szolgáló gépeket gyárt. 2011-ben a mintegy 3000 m²-es termelési területet egy új üzem építésével közel 4000 m²-re bővítették. Az új épület ad otthont a termikus sorjázó gépek végső összeszerelésére és a TEM osztály adminisztratív területének.

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás