Tartozékok

Az LNS csoport 1973 óta van jelen a piacon. Negyven éves tapasztalatuk hozzásegítette őket, hogy vezető pozícióba kerüljenek a szerszámgép alkatrészek piacán. A vevői igényeknek megfelelően termékkínálatuk közé tartoznak a forgácskihordók, hűtőrendszerek, rúdadagolók, légszűrő rendszerek.

A HÓD Industrial Solutions 1993. március 15-én alapított családi vállalkozás. Alapítója Hodász Ferenc aki hosszú ideig különböző cégeknél szerszámgépek komplett felszerszámozásával foglalkozott, beleértve a forgácsolás, szerszámbefogás és a munkadarab megfogás témakörét. Ezen a szakmai alapokon építette fel a vállalkozást.

Forgalmazott termékeik fúró-, marógépek, megmunkáló központok, esztergagépek, köszörűgépek felszerszámozásának eszközei.

Az FMB szerszámgyártó 1980 óta képviseli magát a rúdadagolók piacán. A széles választékú rendkívül gazdaságos adagólóikkal az egyik legmegbízhatóbb termékpalettával rendelkeznek.

A Tsudakoma mérnökei kiemelkedő technikai tudásukkal és inteligenciájukkal készítik termékeiket a jövő szmára. Központjukat Kanazawa városában Japánban 1991 májusában hozták létre. Több mint 40 éve foglalkoznak körasztalok gyártásával és mára a világ egyik legnagyobb beszállítójává nőtte ki magát.

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás