Cégünkről

Wamatec Hungary Kft.

1998-as alakulásunk óta értékesítjük a piacvezető gyártók CNC megmunkáló központjait, esztergáit, valamint különféle automatizálási rendszereket. Így a fémmegmunkálás valamennyi formájához és munkafolyamatához professzionális megoldást szolgáltatunk. Kínálatunkban megtalálhatók a legnagyobb koreai (DN Solutions) és japán (Murata, Enshu, OKK, Tsugami) gyártók fémmegmunkáló gépei, központjai. A legkisebb műhelyektől egészen a nagy autóipari, szerszámgépipari beszállítókig sokféle vállalkozás veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Az elmúlt közel 25 évben több mint 1500 CNC megmunkáló gépet értékesítettünk a hazai piacon. A budaörsi BITEP ipari parkban tálalható bemutató termünkben széleskörű gépparkkal és egyedi megoldásokkal várjuk az érdeklődőket.

Sok éves tapasztalatunk, felkészült mérnökeink, az eddig leszállított és beüzemelt berendezések és konstrukciók a garancia arra, hogy megoldásaink valós értéket teremtsenek ügyfeleinknek. Mérnökeink már az értékesítés folyamatában bekapcsolódnak a megbeszélésekbe így biztosítva ügyfeleink részére a valóban optimális megoldást mind technológiai, idő és hatékonysági szempontból. Időtanulmánnyal, megfogástechnikai, gyártástechnológiai és gyártásközi méréstechnikai tanácsadással is segítünk a célnak tökéletesen megfelelő ipari berendezés kiválasztásában.

Az utóbbi években, a pontosabb ellenőrizhetőség és a hatékonyság növelése érdekében fokozódott az érdeklődés az automatizált és digitalizált gyártási folyamatok iránt. Ezen igényekre integrált robotos gépekkel, komplett automatizált cellákkal és saját fejlesztésű termelés figyelő szoftverekkel válaszolunk.

Mint a magyar piac egyik vezető szerszámgép értékesítője, tudjuk, mennyire fontos a gép egész életciklusa alatt a teljes körű támogatás. Ezért széles választékot kínálunk az összes általunk forgalmazott gép tartalék és kiegészítő alkatrészeiből, tartozékaiból.

Minden tőlünk megvásárolt berendezés gördülékeny üzembe állítását az azt követő oktatást és igény esetén darabra állást, saját szervizes munkatársaink végzik. A gépállás idejének optimalizálása érdekében szerviz és alkatrész szolgáltatásunk 0-24 óráig elérhető a telefonos hotline vonalunkon vagy az online ügyfélportálunkon. Szakembereink megfelelő létszámával és folyamatos képzésével biztosítjuk reakció időnk gyorsaságát és a hibafeltárások/javítások hatékonyságát.

Képek

Fő tevékenységi köreink

Amit kínálunk partnereinknek

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás