Gyártás a Doosan több funkciós VCF 850 sorozatával

A függőleges megmunkáló központok új terméke a több funkciós VCF 850 sorozat. A VCF 850 az alkatrészek széles skálájának megmunkálására képes, akár 5 tengely egyidejű működtetésével.
Megnövelt termelékenység az alkalmazhatóság széles skálájával
A nagy kapacitású VCF 850 LSR gép billenthető B tengelyű fejjel (±110°), 800 mm átmérőjű forgóasztallal és maróorsóval (max. 32 kW / 12 000 fordulat/perc) van felszerelve.

A nagyméretű beépített körasztalnak (800 mm) köszönhetően a munkadarab több felületét lehet megmunkálni egy felfogásban, ami költséghatékonyabb megmunkálást és kevesebb állásidőt eredményez.

Rögzített típusú asztal – amely a legmagasabb pontosságot biztosítja a kompakt mérethez

A hasonló típusú szerszámgépekhez képest a megnövekedett X-tengely mozgás tartomány és a mozgó oszlopos/rögzített asztal kivitelezés nagyobb elérhető pontosságot eredményez a megmunkálás során.

Az egybeöntött vas ágyszerkezet biztosítja, hogy a megmunkálás során minimalizálni tudják a rezgést és az esetlegesen fellépő deformációkat.

A termelékenység tovább növelése
Az erőteljes, 12 000 fordulat/percre képes, beépített orsó 32/24 kW teljesítménnyel rendelkezik. Ez a kialakítás elősegíti a hőstabilitást és csökkenti a rezgéseket. Az orsót olajjal hűtik, melyet egy hűtő-szabályozó rendszer keringet az orsó körül, hogy állandó hőmérsékletet tartson fent, növelve a pontosságot, a vágási feltételek környezeti hőmérsékletétől függetlenül.

Golyósorsó
Minden tengely golyósorsó hajtással működik (átmérőjük: X – 63 mm, Y – 50 mm, Z – 50 mm).

Specifikáció
Kapacitás (X-, Y-, Z-tengely)akár 3000mm x 850mm x 800mm
B-tengely fej ± 110
Orsó teljesítmény/sebesség 32/24 kW – 12.000 rpm
Asztal méret 3500 mm
Szerszámcsere pozíció 60 pozíció
Szerszám BT 40 Big Plus Type
Vezérlő Heidenhain iTNC/Fanuc 3li/Siemens

További információkért keresse kollégáinkat!

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás