Házon belül megoldja: ez a BAYKAL fiber lézeres vágógépe

hazon_belul_nyitokep

Gyártási folyamataink modernizálása, a hatékonyság javítása mindig kiadást jelent, így minden cégvezető számára fő szempont az optimális megoldás megtalálása. A döntéseket ráadásul most gyorsabban is kell meghozni, mint eddig, mert a kiélezett versenyben egyre többen kínálják anyagmegmunkálási megoldásaikat.

A bérgyártatás lehet nagyon jó üzleti lehetőség, ám a szállítás, a minőség, a határidő kérdései olyan tényezők, amelyek menedzselése többlet-energiát kíván a döntéshozóktól. A folyamatok teljes kontroll alatt tartásának érdekében a válasz itt semmi esetre sem a munka kiszervezése, hanem házon belüli elvégzése. Erre a helyzetre dolgozott ki kiváló megoldást a GE-CO Hungary Kft. A helytakarékos, sokoldalú BAYKAL BLS1530 típusú 2kW-os fiber lézersugaras lemezvágógép mindent tud, amit a megszokott táblaméretben a lemezmegmunkálásról tudni kell. A nagy múltú török gépgyártó termékei idehaza jól ismertek, nagyon sokrétű megrendelési igényeket szolgálhatunk ki velük.
A gép olyan változatos anyagok megmunkálására alkalmas, mint a vörös- és sárgaréz, a normál acél, a rozsdamentes acél vagy az alumínium. A vékonyabb réz, alumínium, vagy titán táblákon jelentősen nagyobb vágási sebesség érhető el, mint a CO₂ gépeknél. A 2kW-os lézerforrással akár 15 mm-es acéllemez is vágható. Az általánosan ismert fiber lézereknél kompaktabb, helytakarékosabb gép ugyanakkor a megszokott 1500×3000 mm-es lemeztáblák megmunkálására képes.


A lézert generáló diódaforrás a legmodernebb energiatakarékos technológiát jelenti, a dióda modul több, mint 100.000 üzemórás élettartamra van kalibrálva. Ez annyit jelent, hogy ha a fiber lézer két műszakban, a hét minden napján üzemben van, 17 éven keresztül dolgozik. A minimális karbantartási igényű, könnyen kezelhető érintőképernyős BAYKAL lézergép távvezérléssel elérhető diagnosztikai funkciókkal rendelkezik.

A GE-CO Hungary Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt, vagyis kiszállít, beszerel és betanít. Ráadásul tizenhat fős, országos elérésű szervizcsapatával támogatja a gyártást. Ezt a hasonló árfekvésű kínai lézergépek biztos nem tudják.

A BAYKAL BLS1530 fiber lézer vágógép kapacitása

Normál acél: 15 mm
Rozsdamentes acél: 8 mm
Aluminimum: 6 mm
Réz: 3 mm
Sárgaréz: 3 mm

Egyszóval ne várjon a bérgyártó telefonjára, vegye Ön is saját kézbe a gyártást a legmagasabb minőség eléréséhez!

Ha a BAYKAL BLS1530-ról vagy további termékeinkről szeretne érdeklődni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás