Két orsós csúcs kategóriás DOOSAN CNC fronteszterga

Elérhetővé vált az európai piac számára is a 2015 – ös DIMF – en bemutatott két orsós, automatizált CNC fronteszterga mely a TW 2600 nevet kapta. A széria modelljei 10″ tokmányokkal és GL azaz Gantry típusú robot karral vannak felszerelve.

 

Gyorsabb, hatékonyabb, költségkímélőbb

A széria két tagból áll. Standard kivitele a TW2600, robot karos kivitele pedig a TW2600GL. A gépeken a maximális megmunkálható munkadarab hossza 170mm, maximális munkadarab átmérő D 360 mm.

Kiváló hatékonyság

A TW 2600 – as széria gépei kategóriájukban az egyik leggyorsabbnak számítanak, melyet a munkadarabok ki be adagolási ideje, mely 7,9 másodperc, a revolverfej forgási sebessége, mely 1,22 másodperc 180 fokban, is bizonyít. Együttesen összesen 40% – os ciklusidő javulás érhető el a korábbi modellekhez képest.

Gyors, nagy teljesítményű főorsók

A gyártó által kínált standard főorsó teljesítménye 18,5 kW, mely 404 Nm nyomaték leadására képes, mellyel a befoglaló méretű munkadarabok széles palettája megmunkálható. A nagy teljesítmény leadásához a fejlesztők az orsó csapágyait is megerősítették melyek D 110 mm – esek.

Felhasználóbarát vezérlő

A FANUC – al együttműködve a vezérlőn el lett helyezve egy DOOSAN LOADER GUIDANCE nevezetű szoftver mely segítségével az adagolás programozása leegyszerűsödött. Az alap szoftver és a gyorsbillentyűk segítségével a gyors és könnyű programozhatóság garantált, valamint a hibák lehetősége is minimálisra csökkent.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

 

 

 

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás