Költséghatékony szériagyártás – Új DOOSAN DNP két orsós cnc megmunkáló

doosan_fuggoleges_cnc_megmunkalo_ket_orsos

Az ikerorsóval és kettős szerszámcserélő rendszerrel felvértezett DMP 500/2SP függőleges megmunkálóközpont – a korábbi alapmodellekhez képest kétszeres termelékenysége miatt – ideális választás négyszériás gyártásra.

A magas termelékenységet szem előtt tartva kifejlesztett szerszámgép kiemelkedő forgácsolási pontosságot és felhasználóbarát munkakörnyezetet teremt még a direkt hajtású orsó maximális, 12 000 r/min fordulatszámán és 18,5 kW teljesítményén működtetve is. Más, egyorsós gépekkel összehasonlítva az ikerorsós DMP 500/2SP modellnél nagymértékben csökkent a munkadarab be és kirakodására fordított idő, valamint az állásidő, így gyakorlatilag megduplázódik az elérhető termelékenység.

A W tengely (az orsó kinyúlása) beállító funkció segítségével a szerszámhossz mindkét orsón precízen harmonizálható, a görgős pályavezetéken mozgó – alapfelszereltségnek számító – LM szánok pedig tovább fokozzák a megbízhatóságot. Az ikerorsó és a kettős automatikus szerszámcserélő kombinációja akár 40 szerszámhellyel rendelkező szerszámtárat eredményezett.

A 800 kg terhelhetőség és az 1 200 × 520 mm asztalméret számos munkadarab-geometria megmunkálását teszi lehetővé, az Y tengely mentén 520 mm mozgástartomány pedig optimális munkateret eredményez.

A fejlesztés során a kiváló teljesítmény és minőség mellett kellő figyelmet fordítottak a gépkezelő kényelmére is. A költségtakarékos szerkezeti megoldásoknak – például a minimális helyigénynek – köszönhetően a gép akár 20%-kal költséghatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető versenytársai.

A kompakt méret, a magas termelékenység és a kiváló megbízhatóság mellett a DMP 500/2SP modell strapabírása és felhasználói kényelme is az alkatrészek szériában történő, költséghatékony gyártását támogatja.

DOOSAN DMP 500 2SP KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás