Rendkívüli tájékoztató Ügyfeleink részére az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban

tajekoztato-a-koronavirussal-kapcsolatos-rendkivuli-intezkedesekrol_2020-03-12

Kedves Partnereink!

Mi is állandó figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos híreket. Igyekszünk mindent megtenni a kockázatok csökkentése és a fertőzés megelőzése érdekében. Kollégáink és Partnereink egészségének védelme és az üzletmenet biztosítása érdekében az alábbi változásokat vezettük be:

– Egyetértünk, hogy csökkenteni kell a személyes találkozást, jelenlétet cégeink életében. A kapcsolattartáshoz ezért ebben a rendkívüli időszakban a telefont és az e-mailt választjuk, kérjük, keressenek minket ezeken az elérhetőségeken.
– Irodáinkban higiéniai intézkedéseket vezettünk be, rendszeresen fertőtlenítjük közvetlen környezetünket, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre.
– Irodáinkba való belépést a beszállítás/elszállítás folyamán korlátoztuk. Kérjük türelmüket és együttműködésüket, kollégáink minden esetben megadják a szükséges segítséget.
– Sok kollégánk áttért a home office munkára, hogy ezzel is minimalizáljuk az irodai jelenlétet.
– Szervizcsapatunk továbbra is rendelkezésre áll a helyszíni munkák során, ezért biztosítjuk számukra a szükséges védőfelszerelést és tájékoztatást. Kérjük Partnereink együttműködését is, segítsék szervizcsapatunk munkáját, biztosítsák részükre és saját dolgozóik részére az egészséges munkavégzés körülményeit. Szervizcsapatunk egészsége fontos számunkra! Amennyiben lehetséges, a nem feltétlenül szükséges munkákat kérjük, ne rendeljék meg, azokat halasszuk a vészhelyzeti állapot hivatalos megszűnése utáni időszakra.
– Köszönjük minden Partnerünknek, aki tájékoztat minket a fertőzéses esetekről, illetve azok gyanújáról, hogy mi is időben megtehessük a szükséges lépéseket.

 

Üdvözlettel
A GE-CO és a Lamitec csapata

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás