A 2019-es MACH-TECH újdonságai

LYNX-2100LY-가공-1 (1)

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

A GE-CO Hungary Kft. az alábbi termékekkel készül a kiállításra:

A korábbi évekhez hasonlóan a GE-CO idén is számtalan szerszámgéppel, különböző vágási bemutatókkal, robottal felszerelt gépekkel és látványos műsorokkal készül a MACH-TECH – Ipar Napjai kiállítás együttesre.

A szerszámgépek és rendezvények mellett azonban kiemelt szerep jut a vállalat saját fejlesztésű Ipar 4.0 megoldásainak is, amik a továbbra is a kiállítás fókuszában álló digitalizációs és automatizációs lehetőségekkel kínálnak választ adni az ipar folyamatosan változó igényeire. A szerszámgépek forgalmában tapasztalható növekedés fényében ez nem is meglepő, hiszen a modern gyártóberendezések mellett egyre nagyobb igény mutatkozik az azokat kiszolgáló, emberi beavatkozást nem igénylő rendszerek és egyéb, optimálisabb működést biztosító hardveres és szoftveres megoldások iránt.

Mindenképp érdemes lesz tehát a vállalat standjára látogatni, hiszen a gépek mellett az Ipar 4.0 megoldások hatékonyságát is első kézből tapasztalhatják meg.

A vállalat standján az alábbi 11 szerszámgép kerül kiállításra:

CNC DIVÍZIÓ LEMEZES DIVÍZIÓ
Doosan LYNX 2100LMA OMAX Maxiem 1530
Doosan DVF 5000 OMAX PROTOMAX
Doosan T3600D Weinbrenner APHS élhajlító
Doosan NHP 5000 (Horizont) Akyapak APK 081
Tsugami M08DE-II GEKA HYDRACORP-55/110SD
Murata MW120 GT

A 2019-es MACH-TECH május 14-17. között kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás