Játssz és nyerj Okosórát/ Play for free and win a Smartwatch!

fb-nyereményjáték-

Játssz és nyerj okos órát! Hogyan?

Készíts egy fényképet, amin szerepel a geco, GE-CO feliratok egyike, és küldd el nekünk facebook üzenetben! Az általad készített fotót feltöltjük a ’GE-CO Around the World játék’ mappába. A legtöbb lájkot és nézettséget elérő kép nyereménye egy-egy Smartwatch Okosóra.

A Játék időtartama: 2018.09.0312:00 órától 2018.09.29. 12:00 óráig tart.
Eredményhirdetés október 15-én 10 órakor.

Le ne maradj! Küldj képet, oszd meg barátaiddal és nyerj!
#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart

A játék további részleteit lentebb találod.

Sok sikert!
A GE-CO csapata

Play for free and win a Smartwatch!

How can you win?

Just take a photo that has the words geco or GE-CO and send it to us via facebook message. Your photo will be uploaded to the ‘GE-CO Around the World game’ folder. The photos that receive the most likes and reach the most people will each win a Smartwatch.

Duration of the Game: 03.09. 12:00 from to 28.09. 12:00
Announcements: 15th of October at 10am

Do not miss it! Send a picture, share it with your friends and win!

#geco#nyeremenyjatek#toljukazipart

For more details about the game you can find at the bottom of the page.

Good luck!
The GE-CO team

GE-CO Around the World 2018” Részvételi- és játékszabályzat

1. A játék szervezője: A GE-CO Hungary Kft. (2040 Budaörs, Gyár utca 2., a továbbiakban: „Szervező”) nyereményjátékot hirdet „GE-CO Around the World” megnevezéssel a jelen részvételi- és játékszabályzatban (a továbbiakban: „Játékszabályzat”) részletesen leírt feltételek szerint (a továbbiakban: „Játék”).2. A Játékban részt vevő személyek:

–  minden Facebook profillal rendelkező játékos, aki legalább 1 db fotót beküldött Szervező részére (a továbbiakban: „Játékos”).

– A Játékos a Játékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

3. A Játék időtartama:

A Játék 2018.09.03. hétfő 12:00 perctől 2018.09.29. 12:00 percig tart.

4. A Játék menete:

A Játékban azok a Játékosok vehetnek részt, akik a játék időtartamán belül a

https://www.facebook.com/gecohungarykft/ FB címen elérhető, „GE-CO Around the World” játékhoz beküldik a GE-CO, vagy GECO feliratot tartalmazó fotót és a fotó helyszínét

5. Nyeremény:

1-1 db SMARTWATCH OKOSÓRA, 1,44″-es (4 x 5 cm) kijelzővel. Bluetooth kapcsolódás, beépített hangszóró és mikrofon, zenelejátszó-, önkioldó funkció. Akkumulátora 120 órát bír stand by állapotban, 1,5 óra alatt újratölthető. (a továbbiakban: „Nyeremény”). A Nyeremény készpénzre nem váltható, átvétele az értesítésben foglalt időpontban, helyszínen, és feltételek szerint lehetséges.

 6. Az eredményhirdetés időpontja: 2018.10.15 10:00

Az eredményhirdetés időpontjában két Nyertes kerül kihirdetésre a Játékban részt vett Játékosok közül. Az egyik Nyertes annak a fotónak a beküldője, ami a legtöbb „Like” kattintást kapta az eredményhirdetés időpontjáig. A másik Nyertes annak a fotónak a beküldője, ami a legtöbb Facebook felhasználóhoz eljutott, (legnézettebb fotó) az eredményhirdetés időpontjáig. A Nyertest a Szervező az eredményhirdetést követő 3 napon belül Facebook Messenger üzenet vagy e-mail formájában értesíti és a Nyertes nevét/Facebook fiók felhasználói nevét a GE-CO Hungary Kft. Facebook oldal, „GE-CO Around the World 2018” fül alatt teszi közzé.

(Szervező értesítését követően a Nyertesek Facebook Messenger üzenetben vagy a ge-co@ge-co.hu e-mailre küldött válaszban jelölik meg, megfelel-e nekik a Szervező által megjelölt átvételi időpont, helyszín, vagy megjelölik, hogy milyen más formában vennék át a Nyereményt.) .7. Adatvédelmi tájékoztató

A Játék során Szervező a Játékosoktól személyes adatot nem gyűjt, a részvételnek sem regisztráció, sem további adatok megadása nem feltétele.  A Játékban a Játékos Facebook oldalon megadott neve és profilja felhasználásával vesz részt, Szervező a beküldött fotót a Játékos profiljához kapcsolva jeleníti meg. Az eredményhirdetés során Szervező a Játékos nevét és profilját megjelöli és kihirdeti nyertesként a GE-CO Hungary Kft. Facebook oldalán, valamint a www.ge-co.hu weboldalon. Nyertes nevének közzétételére a nyilvánosságnak a Játék lezárásáról és az eredmény kihirdetéséről való tájékoztatása érdekében kerül sor. Játékos a Játékban való részvétellel elfogadja a jelen adatvédelmi tájékoztatóban és játékszabályban foglalt feltételeket és hozzájárul Facebook profilja megjelöléséhez és nyertessége esetén a neve kihirdetéséhez.

Az adatkezelés jogalapja: A Játékban való részvétellel kapcsolatos adatkezelésnél a Játékosok önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelés időtartama: A Játékosok tekintetében a Játék végét követő 2 hónap.

A GE-CO Hungary Kft. további adatkezelési szabályairól az alábbiakban tájékozódhat: LINK

Jó játékot kívánunk!

A GE-CO Hungary Kft. csapata,

Budaörs, 2018.08.27.

 

Ügyfélszolgálat

Ossza meg másokkal is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás